Autosi asiantuntija jo lähes 20 vuotta

Varaa huolto- tai korjausaika ›

HUOLLON AIKA?

Säännöllinen, ammattilaisen suorittama autohuolto mahdollistaa sujuvat ajokilometrit sekä ehkäisee ikäviä – ja usein hintavia – yllätyksiä. Määräaikaishuollot sekä huoltotyöt takuulaadulla meiltä!

Varaa huoltoaika ›

KORJAUSTARVETTA?

Jos autossa ilmenee pientä vikaa tai suuremman remontin tarvetta, ota suunnaksi A&H. Myös uuden auton voit huoletta korjauttaa meillä, sillä takuu säilyy ennallaan.

Varaa korjausaika ›

MUUT PALVELUT

Lämmityslaitteet, vetokoukut tai vaikka opetuspolkimet asennettuna saat meiltä, ja tarjolla on myös kausipaikka viiden tähden rengashotellissa. Katso monipuoliset rengas- ja lisäpalvelumme autoilijalle.

Muut palvelut ›

Paikallista ja priimaa – A&H Autohuolto Porissa

A&H Autohuolto on porilainen monimerkkikorjaamo, jonka valtteina ovat pitkän kokemuksen tuoma vahva ammattitaito ja mutkaton asiakapalvelu. Huolto- ja korjaustöiden lisäksi saat meiltä kaikki rengaspalvelut, ja voimme esimerkiksi katsastaa autosi puolestasi. Laatu näkyy työn jäljessä ja pitkissä asiakassuhteissa. 

A&H on autokorjaamo, jonne on helppo tulla. Meille pääasia on, että asiakas luottaa meihin ja osaamiseemme: Siihen, että auto kyllä saadaan kuntoon – nyt ja jatkossa.

Sata vuotta ammattitaitoa

Ensi vuonna juhlitaan: A&H Autohuolto täyttää 20 vuotta! 

Tovi sitten, eli vuonna 2004, Hannu Kauppi sai houkuteltua tutun kollegansa Ari Pietilän mukaan perustamaan uutta yritystä. Sammontielle oli tuolloin rakennettu uusi kiinteistö, joka sattui olemaan vapaana. Siihen pystytettiin A&H Autohuollon kyltti – ja tuolla samaisella paikalla korjaamo palvelee edelleen.  

Toiminta pyörii kokeneen luottoporukan voimin. Asentaja Timo Wallin on ollut mukana lähes alusta alkaen, ja Hannun poika Sami Kauppikin työskennellyt korjaamolla jo reippaasti yli vuosikymmenen. Yhteistä kokemusta autoalalta onkin kerrytetty lähes sadan vuoden ajan.

Luotettuun AD-ketjuun yritys liittyi heti alkutekijöikseen. A&H on vahvasti paikallinen, palveleva pienyritys ison ketjun eduilla. 

Haluamme osaltamme pitää luonnon puhtaana, joten kiinnitämme erityistä huomiota huollon tai korjauksen aikana syntyvän roskan ja ongelmajätteen asianmukaiseen kierrätykseen yhteistyökumppaniemme avulla. 

Ota meihin yhteyttä ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

30 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa

AD-lasku mahdollistaa kuluttaja-asiakkaille turvallisen ja joustavan vaihtoehdon palveluidemme rahoittamiseen. Maksa koko summa kerralla tai valitsemissasi erissä! 

Lue lisää ›

02 5383 844